Bästa ridbyxorna

Det finns hur många varianter som helst på ridbyxor som helst, dyra som billiga. Men något de alla har gemensamt är att de i regel har bra hållbarhet, faktiskt riktigt bra hålbarhet. Sannolikheten att du växer ur dem, innan de går sönder är stor. Mycket stor.

Just detta har hänt mig. så nu har jag köpt nya ridbyxor. Jag valde att beställa hem från Petster denna gång, även om jag egentligen i vanliga fall brukar föredra att gå in på en affär och känna. Kanske också lukta.. jag kan vara lite förälskad i den där specifika lukten som finns i butiker som säljer saker för hästar. Det kanske är atmosfären, eller öjligen sadlarna och lädret från dem som tilltalar mig. Men jag älskar det.

Hur som helst, jag har många vänner som älskar varorna från Petster och min syster fick även ett par fantastiska ridbyxor härifrån i julklapp. kika själv.. nedan en liten textsnutt från petsters butik…

Alla ryttare är olika och föredrar olika slags ridbyxor. Vissa vill ha extra grepp i sadeln med ett par silikonhelskodda ridbyxor, andra föredrar en knäskoning i skinn eller ingen skoning alls. Kanske vill du ha ett par moderna, stretchiga ridtights eller leggings istället för klassika ridbyxor.